Dies de Pastorets

PastoretsAEM

Estem a l’equador de les festes de Nadal, i volia aprofitar per fer una entrada nadalenca.  Aquest ha estat un any de molts pastorets, i en llocs ben diferents. N’hem fet a l’Auditori, al Carme, al Museu de Lleida i avui, a l’Escorxador! A totes les representacions sempre hi ha un bon grapat d’actors que intentin que tothom gaudeixi i s’oblidi per una estona de la crisi, del Rajoy i de la Prima de Riesgo.  Tot i que, és curiós que els dimonis que representen el mal parlin en castellà, i els pastorets, que són els bons ho facin en català. Cadascú que tregui les seves pròpies conclusions.

PastoretsTOARParticipo en els pastorets que fan dos grups amateurs de la ciutat. Amb el TOAR, col·laboro fent de dimoni, i ja fa casi 15 anys que vam recuperar els Pastorets de l’Esglèsia del Carme, on s’havien fet durant molt temps i on ja hi havien participat els meus pares. WaitaTV ha fet un programa especial sobre aquests pastorets. Amb els de l’AEM, el grup amb el que faig teatre habitualm,ent, faig del Pastor Borrego. Juntament amb l’Ares, ma germana, hi som des que vam fer de nen jesus. Hem passat per diferents papers, i ja ens els sabem casi tots.  El més divertit és poder fer el personatge bo en uns, i de dolent als altres!

Els pastorets tenen una gran història a la ciutat de Lleida, i són molts els actors que en aquests anys ens han anat deixant, el Fono, el Màrius, el Lluis Lega, el Jordi Plens, el Pepito Cabasés….i tots hi van deixar la seva empremta. Ara només falta que tota la gent que no els ha vist, vingui, s’ho passi tant bé com nosaltres i ajudi a mantenir la tradició dels Pastorets!

Avui i el dia 1 a les 18.30 al teatre de l’escorxador fem les últimes representacions.  Si esteu interessats en venir, encara queda alguna entrada.  Que comenci l’espectacle!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s