A l’Eixample comencem l’aventura 2.0!

Aquest matí la sessió del CAP Eixample de Lleida ha tractat sobre una temàtica diferent. Hem parlat sobre les Xarxes Socials i la Salut. Per primera vegada al nostre CAP hem compartit coneixements al voltant del twitter, dels blogs i de les web que fiquen a l’abast dels professionals sanitaris moltes eines per millorar la nostra feina del dia a dia.

Hem tingut més participació de l’esperada i tot i que al principi hem tingut alguna dificultat, al final tots els companys han acabat amb un compte de twitter. Ara caldrà que el fem anar, i obrim el nostre CAP a la societat de Lleida i perquè no de Catalunya i Espanya. Hi ha moltes unitats docents i centres de salut que ja ho fan, aixi que el nostre centre d’atenció primària no pot quedar enrere.

Els alumnes s’han quedat amb ganes de més, i hem assumit un repte, el CAP Eixample també tindrem un bloc i un compte twitter. És una manera de fer-nos més propers i accessibles als pacients, i facilitar el contacte amb el personal de l’equip. També és una eina molt important per fer educació sanitària i informar als pacients de tot allò que passa sobre la salut i que els afecta directament.

Avui hem ficat el primer granet de sorra, ara caldrà veure com continua aquesta aventura!

Deixa un comentari