A l’Eixample comencem l’aventura 2.0!

Aquest matí la sessió del CAP Eixample de Lleida ha tractat sobre una temàtica diferent. Hem parlat sobre les Xarxes Socials i la Salut. Per primera vegada al nostre CAP hem compartit coneixements al voltant del twitter, dels blogs i de les web que fiquen a l’abast dels professionals sanitaris moltes eines per millorar la nostra feina del dia a dia.

Hem tingut més participació de l’esperada i tot i que al principi hem tingut alguna dificultat, al final tots els companys han acabat amb un compte de twitter. Ara caldrà que el fem anar, i obrim el nostre CAP a la societat de Lleida i perquè no de Catalunya i Espanya. Hi ha moltes unitats docents i centres de salut que ja ho fan, aixi que el nostre centre d’atenció primària no pot quedar enrere.

Els alumnes s’han quedat amb ganes de més, i hem assumit un repte, el CAP Eixample també tindrem un bloc i un compte twitter. És una manera de fer-nos més propers i accessibles als pacients, i facilitar el contacte amb el personal de l’equip. També és una eina molt important per fer educació sanitària i informar als pacients de tot allò que passa sobre la salut i que els afecta directament.

Avui hem ficat el primer granet de sorra, ara caldrà veure com continua aquesta aventura!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s